Περιγραφή
Ονομασία: Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη (Π.Γ.Ε.)
Τύπος: Ερυθρός Οίνος Φυσικώς Γλυκός από Λιασμένα σταφύλια
Ποικιλιακή σύνθεση: Μανδηλαριά και Ασσύρτικο
Οινοποίηση: Τα σταφύλια “λιάζονται” 8-10 ημέρες πριν την οινοποίηση
Παλαίωση: 13 χρόνια σε δρύινα βαρέλια
Χαρακτηριστικά:
Πολύπλοκος χαρακτήρας και πλούσιο μπουκέτο γλυκών μπαχαρικών και αποξηραμένων φρούτων, λόγω της 13 ετών παλαίωσης σε δρύινα βαρέλια
Φαγητό & κρασί: Μόνο του ως επιδόρπιο ή συνοδεία γλυκών με βάση την σοκολάτα και την καραμέλα

